10 Day Free Trial from TollFreeForwarding

Women can not lose weight do not eat fat

Kvinder kan ikke tabe ikke spiser fedt
Moderat indtag af fedt, bodybuilding har stor betydning for pigen. Girl ind puberteten, det endokrine system er en række ændringer, subkutant fedtindhold øges, balder og andre dele af brystet fedtindholdet øges, således at udgøre en kvindelig-specifik kurve. På dette stadium har brug for mere fedt for at regulere det endokrine system, fremme udviklingen af brysterne, for at danne en jævn kurve. Et vigtigt symbol på pigerne, rosenrødt hud blød, fedt fungerer også som en vigtig rolle,cocktailkjoler
dametøj online
festkjoler til unge spæk at gøre huden glat og ikke er krøllet, ikke blød og spændstig. Fedt fremmer absorptionen af fedtopløselige vitaminer og fedtopløselige vitaminer spiller en vigtig rolle i fitness af huden. Det er ingen overdrivelse at sige, at den rolle af fedt i huden fitness ikke kan erstattes af nogen high-end kosmetik.
Fedt kvindelig vækst og udvikling og modning af en af de vigtige materiale, en vigtig kilde til normal menstruation og frugtbarhed. Af fedt i kroppen er involveret i syntesen af kønshormoner, har undersøgelser vist, at fedt pige at nå 17% af kropsvægten vil sandsynligvis forblive normal menstruation. Hvis du ikke spiser fedt, for lidt kropsfedt, manglende østrogen syntese, vil det medføre menstruationsforstyrrelser, og endda påvirke de reproduktive organer.

I en vis forstand legemet indeholder en vis mængde fedt, kan forbedre evnen til at modstå sygdomme. Lagerkapacitet den almindelige voksne fedt tegnede sig for omkring 15-20% af kropsvægten, bør kvinder være lidt højere dette forhold har nogle målte en sultestrejke i 1-3 dage for at genopbygge kroppens energi 85% fedt normalt stole på opsparing. Synlige, når kropsfedt er for lav, når de bliver syge eller tilskadekomne at reducere spise eller ikke spise, vil kroppen være et betydeligt vægttab, er det vanskeligt at modstå invasionen af sygdommen.billige festkjoler
tøj til kvinder
billige gallakjoler

“Frygten for fedt” psykologiske behov for at være klart påpeget, tucking den rigtige mængde af fedt, er en nødvendig betingelse for piger fitness og sundhed. For fysisk kondition, behøver kvinder ikke nægter at spise animalsk fedt, men bør ty til mere motion, ellers mere skade end gavn.

Comments are currently closed.